Zaag- en freeswerk voor uw aluminium

A.T.I. - Estaimpuis - Zaag- en FreeswerkU kunt bij A.T.I. ook terecht voor het fabriceren van kleine stukken aluminium in Estaimpuis en omgeving. Zo fabriceren wij stukken in aluminium van 200 bij 600 mm maximum van vierkant tot rond. Ook voor onderhoek gezaagde stukken kunt u bij ons aankloppen.

Uw specialist

Met ruime ervaring en gebruikmakend van modern en aangepast materiaal, vormen wij dan ook uw ideale partner. Wij zijn dan ook heel actief in de verlichtingssector en bij de toelevering van machinebouw.

Wij verzorgen ook maatwerk. Voor deze productie beschikt A.T.I. momenteel over twee zaagmachines en twee bewerkingscenters van de recentste generatie. Wij zijn ook gespecialiseerd in het lassen van aluminium. Bekwame lassers staan dan ook tot uw dienst.

Contacteer ons

Ons team garandeert dan ook alle stukken die vervaardigd worden volgens uw ontwerpplan en dit binnen een minimale termijn. Dit alles steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid aan een eerlijke prijs.

Aarzel dus niet A.T.I. te contacteren voor uw aluminium op maat. Wij staan graag tot uw dienst in Estaimpuis en omgeving voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.

Back to Top